Actualitatea misiunii

Vizita domnului Mihai Liseţchi, secretar de stat în Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, la Consiliul Europei

În perioada 6-7 iunie 2016, domnul Mihai Lisețchi, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic a participat la un seminar privind societatea civilă, finanțările și activitățile politice, organizat la Strasbourg, de către Conferința Organizațiilor Neguvernamentale Internaționale/INGO Conference a Consiliului Europei.            

Programul demnitarului român a inclus întrevederi cu Nils Muižnieks, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, cu Anna Rurka, Președintele INGO, precum și cu Snežana Samardžić-Marković, Director general pentru Democraţie în cadrul Secretariatului Consiliului Europei.

În cadrul sesiunilor de comunicări domnul Mihai Lisețchi a susținut o prezentare referitoare la structura și activitățile Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic.

Evenimentul a fost un prilej pentru a efectua un schimb de opinii consistent cu responsabili de nivel din cadrul Consiliului Europei, dar și de a prezenta evoluțiile de interes, în domeniu, din țara noastră.

Lansarea sistemului de achiziții publice online de către Consiliul Europei

27.07.2018

Vă informăm că Direcția Generală Administrativă a CoE/DGA va lansa progresiv, începând cu…

Marcarea încheierii Președinției române a Consiliului Uniunii Europene

27.06.2019

La 27 iunie 2019, Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Consiliul Europei a organizat,…

România la Parlamentul European din Strasbourg

19.05.2019

La 19 mai 2019, cu ocazia porților deschise la Parlamentul European din Strasbourg,…